Byggprojektledare för tidiga skeden i nyproduktion

Har du erfarenhet av att driva nybyggnadsprojekt och är speciellt intresserad av de tidiga skedena, från markanvisning fram till färdig detaljplan då projekten formas? Vill du vara med och forma morgondagens boenden för äldre och bidra till en god samhällsutveckling?

Vi söker en person med lång erfarenhet av byggprojekt som ska arbeta med de tidiga skedena i våra nyproduktionsprojekt.

Du arbetar i team med vår fastighetsutvecklare för nyproduktion och rapporterar till chefen för byggprojektavdelningen. Rollen ingår i avdelningen för Byggprojekt som även hanterar underhåll- och ombyggnadsprojekt.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att självständigt planera ditt arbete och att arbeta med flera olika projekt samtidigt. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt och förmåga att väga samman komplex information. För att trivas i rollen som byggprojektledare för tidiga skeden är du en duktig problemlösare och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar och situationer. Du har ett gott omdöme och ekonomisk medvetenhet.

Vi har ett modernt kontor på Nordkapsgatan 3 i Kista och erbjuder ett omväxlande och givande arbete i ett annorlunda fastighetsbolag med öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Urval och intervjuer sker löpande

Dela på: