Byggprojektledare för tidiga skeden i nyproduktion

Har du erfarenhet av att driva nybyggnadsprojekt och är speciellt intresserad av de tidiga skedena, från markanvisning fram till färdig detaljplan då projekten formas? Vill du vara med och forma morgondagens boenden för äldre och bidra till en god samhällsutveckling? Vi söker en person med lång erfarenhet av byggprojekt som ska arbeta med de tidiga skedena i våra nyproduktionsprojekt.

Du arbetar i team med vår fastighetsutvecklare för nyproduktion och rapporterar till chefen för byggprojektavdelningen. Rollen ingår i avdelningen för Byggprojekt som även hanterar underhåll- och ombyggnadsprojekt.

Micasa Fastigheter har ett modernt kontor på Nordkapsgatan 3 i Kista och erbjuder ett omväxlande och givande arbete i ett annorlunda fastighetsbolag med öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter

Du ansvarar tillsammans med vår fastighetsutvecklare för våra nybyggnadsprojekt i de tidiga skedena och bidrar där med din tekniska kompetens för att säkerställa genomförbarheten i projekten. Du genomför, tillsammans med tekniska konsulter, de utredningar som behöver tas fram under detaljplaneskedet. Du deltar i detaljplanearbetet och är med och utvecklar de nya vård- och omsorgsboenden och seniorboenden bolaget ska bygga. Genom din goda kunskap om kostnaderna för att bygga bidrar du till att våra nybyggnadsprojekt blir kostnadseffektiva.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har högskoleutbildning med byggteknisk inriktning, eller har förvärvat motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av arbete i en digital projektplats och det är meriterande om du har utbildning i BAS U och BAS P. Det är ett krav för rollen att du har:

  • Lång erfarenhet av arbete med byggprojekt
  • Erfarenhet av nyproduktion, och gärna de specifika frågeställningar som finns i nyproduktionens tidigare skeden
  • Goda kunskaper i byggprocessens olika faser samt ekonomi i byggprojekt
  • Erfarenhet av upphandling och förmåga att upprätta beslutsunderlag
  • Kunskap inom entreprenadjuridik och svensk bygglagstiftning
  • Meriterande är erfarenheter av upphandling enligt LOU samt att ha arbetat i projekt med flerbostadshus och/eller vård-/omsorgsboenden.
  • Erfarenhet av kommunal verksamhet och kännedom om kommunala besluts- och budgetprocesser är också meriterande, liksom erfarenhet av att ha arbetat i en beställarroll.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att självständigt planera ditt arbete och att arbeta med flera olika projekt samtidigt. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt och förmåga att väga samman komplex information. För att trivas i rollen som byggprojektledare för tidiga skeden är du en duktig problemlösare och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar och situationer. Du har ett gott omdöme och ekonomisk medvetenhet.

Arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter, och det är därför viktigt att du har en god förmåga att skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer. Du har en god förmåga att förstå andras roller och förutsättningar, är intresserad av att hjälpa andra och anstränger dig för att finna lösningar.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Läs mer om Micasa Fastigheter och följ oss på LinkedIn

Ansökan

Skicka in din intresseanmälan till Eva Westling, HR-ansvarig: mailto:eva.westling@micasa.se

Välkommen med din intresseanmälan!

 

Dela på: