Chef till enheten Fastighetsdrift

Brinner du för teknisk förvaltning och har erfarenhet och god förmåga att leda andra? Vill du vara med och forma morgondagens boenden för äldre och bidra till en god samhällsutveckling? Nu söker vi en erfaren ledare som värdesätter affärsmässighet och kvalitet till Micasa Fastigheters enhet för fastighetsdrift. Som driftchef har du en strategisk roll med ett övergripande ansvar för bolagets tekniska förvaltning av drygt 100 fastigheter.

Du har även ett särskilt operativt ansvar att säkerställa att Micasa når sina mål när det gäller kundnöjdhet, servicenivåer, driftskostnader och teknisk utveckling. En viktig del i detta är ansvar för leverans och uppföljning av driftentreprenaden.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter
Du har som driftchef personalansvar för tekniska förvaltare, driftsamordnare, teknikområdesansvariga, driftoptimerare och fastighetsassistent. Förutom att leda arbetet på enheten innefattar rollen bland annat ett samordnande ansvar för:
- Teknisk förvaltning, utveckling och underhållsplanering av bolagets samtliga fastigheter
- Budget och uppföljning av bolagets drifts- och underhållskostnader
- Att bolaget uppfyller fastighetsägar- och myndighetskrav
- Kontakt med extern driftentreprenör och andra upphandlade entreprenörer
- Utveckling av enhetens arbetssätt, rutiner och processer
- Uppföljning av uppsatta mål för enheten

Enheten för Fastighetsdrift ingår i Fastighetsavdelningen där det finns två andra enhetschefer som du kommer att ha ett nära samarbete med. Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och rapporterar till chefen för Fastighetsavdelningen.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som chef på enheten för fastighetsdrift tror vi att du som söker har, eller har haft, en ledande roll inom fastighetsbranschen. Du är van att kommunicera och skapa relationer på olika organisatoriska nivåer. Affärsmässighet och kvalitet är självklarheter för dig.

Du ska ha ett genuint intresse av att leda och stötta dina medarbetare, samt ha lätt för att samarbeta med övriga enheter. Ditt ledarskap ska präglas av personlig mognad, tydlighet, långsiktighet och du ska känna dig bekväm med att fatta beslut.
Du har:
God erfarenhet och intresse av att leda andra
Genuint intresse för teknisk förvaltning
Erfarenhet av verksamhetsuppföljning och ekonomi
Relevant utbildning och erfarenhet av fastighetsförvaltning/service
Erfarenhet av entreprenörsuppföljning
Erfarenhet av arbete inom ramen för LOU
Då vi har fastigheter över hela Stockholm kommun är det önskvärt att du har B-körkort. Läs mer och sök tjänsten

Dela på: