Förvaltningsledare fibernät

Vill du vara med och påverka morgondagens boende för äldre och bidra till utvecklingen av Micasas fibernät och digitala tjänster via fiber? Är du bra på att samarbeta, kommunicera och strukturera? Nu söker vi en person med projektledarerfarenhet som vill utveckla och förvalta vårt fibernät och tjänster via fiber – välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar Stockholms stads omsorgsfastigheter. Vi står inför en spännande utveckling då Micasa Fastigheter fått i uppdrag att bygga ett flertal nya vård- och omsorgsboenden de kommande åren.

Som förvaltningsledare för fibernät kommer du att ha det övergripande ansvaret för Micasas utveckling av fibernätet och tillhörande tjänster i bolagets fastigheter. Det är en koordinerande roll som delvis är ny. Den innebär bland annat att ansvara för att utveckla rutiner och arbetssätt och för att förvalta och driva det dagliga arbetet. Rollen är en visstidsanställning som är planerad att pågå till sommaren 2020.

Läs mer om tjänsten Förvaltningsledare fibernät och skicka in din ansökan

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetsplats: Nordkapsgatan 3 i Kista

 

Dela på: