HR-generalist med intresse för kompetensförsörjning

Tycker du att det är roligt med rekrytering och employer branding? Vill du samtidigt få möjligheten att utvecklas mot en bredare roll inom HR? Vi söker nu en HR-generalist som ska arbeta självständigt med kompetensförsörjning, främst med fokus på rekrytering och aktiviteter inom employer branding.

Vi söker dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar Stockholms stads omsorgsfastigheter. Vi står inför en spännande utveckling då Micasa Fastigheter fått i uppdrag att bygga ett flertal nya vård- och omsorgsboenden de kommande åren. Vi har ett modernt kontor på Nordkapsgatan 3 i Kista och erbjuder ett omväxlande och givande arbete i ett annorlunda fastighetsbolag med öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter

Rollen är en möjlighet att utvecklas inom HR-området då du kommer att arbeta nära vår HR-ansvariga i olika HR-projekt. Det kommer också att finnas möjlighet att påverka rollens innehåll utifrån erfarenhet och intresse. Du kommer i huvudsak att arbeta med processer kopplade till kompetensförsörjning, och rollen innebär bland annat att:

  • Ansvara för rekryteringsprocessen.
  • Genomföra behovsanalyser och rekryteringar i samverkan med chefer.
  • Ansvara för introduktionsprogrammet och genomföra introduktionsaktiviteter.
  • Initiera och genomföra aktiviteter inom employer branding, i samverkan med vår kommunikationsenhet.
  • Planera och genomföra kompetensutvecklingsinsatser på bolagsnivå samt stötta chefer i planering av kompetensutveckling på enhetsnivå.
  • Ansvara för studentkontakter och praktikplatser.

Utöver detta kommer rollen innebära viss HR-administration, samt arbete med olika HR-projekt i samarbete med HR-ansvarig.

Som HR-generalist rapporterar du till chefen för administrativa avdelningen.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom HR eller motsvarande. För att passa i rollen ser vi att du har cirka två års erfarenhet av HR eller rekrytering. Du behöver ha god datorvana och förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering samt av att jobba i något personalsystem. Vi ser det även som positivt om du har erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen behöver du tycka att det är kul att möta människor och att ha många olika kontaktytor. Du har god kommunikativ förmåga och är bekväm med att prata inför större grupper.

Rollen kräver förmåga att på ett självständigt sätt strukturera upp ditt arbete och driva dina processer vidare. Du behöver vara trygg i dig själv och ha en god pedagogisk förmåga.

Om Micasa Fastigheter

Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Vår huvudsakliga uppgift är att tillhandahålla välskötta, trygga och tillgängliga bostäder med rimliga hyror till stadens äldre, personer med funktionsnedsättning samt till av staden prioriterade grupper med svag ställning på bostadsmarknaden.

Micasa Fastigheter äger och förvaltar ca 120 fastigheter som omfattar drygt 1 miljon kvadratmeter. Omsättningen är ca 1 miljard kronor. Våra miljö- och energiledningssystem är certifierade enligt ISO 14001 och 50001.

Micasa Fastigheters värdegrund bygger på engagemang, nytänkande, omtanke och kunskap. De fyra ledorden ska ses som ett förhållningssätt som genomsyrar alla områden och allt vi gör inom ramen för vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på vår hemsida eller besök oss på Facebook.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer och ansök till tjänsten som HR-generalist här >>

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Eva Westling eller rekryterande chef Monica Slama på 08-508 360 00. Du kan också kontakta oss via info@micasa.se.

Välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela på: