Vi söker en kommunikationschef

Tror du att bra kommunikation kan utveckla affären och förbättra kundnöjdheten? Vet du hur man bygger ett starkt och omtyckt varumärke som stärker intern stolthet och engagemang? Vi söker en kommunikationschef som vill arbeta med såväl strategiska som operativa kommunikationsfrågor.

Som kommunikationschef leder du arbetet för kommunikationsenheten, som ansvarar för bland annat hyresgästinformation, webb, marknadsföring, varumärke och internkommunikation. Du har personalansvar för två kommunikatörer och rapporterar till chefen för administrativa avdelningen.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter

Rollen innebär ett övergripande ansvar för Micasas interna och externa kommunikation. Du driver den strategiska utvecklingen av bolagets kommunikation så att den stärker strategier och bidrar till att nå övergripande mål, samtidigt som du utför dagliga operativa uppgifter inom ett brett spektrum av kommunikationsinsatser. Förutom personalansvar för två medarbetare innefattar rollen bland annat att:

  • Stötta verksamheten i att analysera kommunikationsbehov, formulera budskap och föreslå kommunikationsstrategier
  • Ha övergripande ansvar för nyhetsbrev och trycksaker
  • Genomföra kommunikationsinsatser och –projekt
  • Leda konsulter inom ansvarsområdet
  • Ansvara för press- och medierelationer och vid behov agera talesperson för bolaget, samt ansvara för planering av aktiviteter som stödjer Micasas intressen
  • Ge råd och stöd i kommunikationsfrågor till VD och ledning, t.ex. vid mediekontakter och inför presentationer
  • Utveckla och tydliggöra processer inom kommunikationsområdet samt ansvara för, genomföra och följa upp kommunikationsplan

Läs mer om tjänsten som kommunikationschef och skicka in din ansökan

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetsplats: Nordkapsgatan 3 i Kista

Dela på: