Vi söker en projektcontroller

Trivs du med att arbeta verksamhetsnära och vill bidra till lönsamma och effektiva projekt? Vi söker en projektcontroller som ska fungera som ekonomisk expert och stöd till våra projektchefer och projektledare samt till interna beställare.

Du är delaktig i alla de byggprojekt som genomförs på bolaget och mycket fokus ligger på att följa projekten avseende tid, kvalitet och ekonomi. Rollen innebär många interna kontaktytor och ett nära samarbete med vår projektstrateg som jobbar med att utveckla processer och arbetssätt.

Som projektcontroller jobbar du nära projektledarna och har stort ansvar både i uppstart av projekt, t.ex. med beställningar, och i projektavslut, med att stötta projektavdelning och interna beställare i att göra korrekt projektredovisning enligt K3-regelverket. Rollen innebär också att, i samarbete med projektstrateg, arbeta med budget och prognos kopplat till projekt. Du analyserar även utfall tillsammans med projektchef och projektledare.

Vi har ett modernt kontor på Nordkapsgatan 3 i Kista och erbjuder ett omväxlande och givande arbete i ett annorlunda fastighetsbolag med öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Urval och intervjuer sker löpande

Dela på: