Vi söker en projektledare eftermarknad

Har du erfarenhet från byggprojekt eller fastighetsförvaltning och brinner extra för kundkontakter? Vi söker en projektledare eftermarknad som ska ansvara för projekten från godkänd slutbesiktning tills garantitiden löper ut.

Du bygger och utvecklar goda relationer med kunder och övriga intressenter i projekten, driver i förekommande fall projekt under garantitiden samt arbetar med att utveckla eftermarknadsprocessen.

Som projektledare eftermarknad ansvarar du för kundkontakter inom projekt till garantitidens utgång samt föra att planera och genomföra eftermarknadsarbeten, och rollen innefattar bland annat att:

  • Delta vid slutbesiktningar och ansvara för att garantibesiktningar genomförs
  • Följa upp att garantiarbeten blir åtgärdade enligt avtal
  • Vid garantiarbeten agera projektledare, samt att vid behov ansvara för framtagande av förfrågningsunderlag samt upphandla projektörer och byggentreprenörer
  • Bygga goda relationer med våra fastighetsförvaltare, hyresgäster, och entreprenörer
  • Identifiera och lyfta brister och effektiviseringsmöjligheter, och aktivt arbeta med att utveckla eftermarknadsprocessen

Du arbetar också i nära samverkan med projektchefer och projektledare för att utveckla våra processer för uppföljning och kunskapsåterföring i projekten.

Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetsplats: Nordkapsgatan 3 i Kista

Dela på: