Projektledare inre underhåll

Har du erfarenhet av att driva mindre byggprojekt och trivs med stort eget ansvar och många kontaktytor? Vi söker en Projektledare inre underhåll som bland annat ska ansvara för av- och inflyttningsbesiktningar samt för att beställa och följa upp de arbeten som behöver utföras för att iordningställa lägenheter till nästa hyresgäst.

Du driver även projekt kopplade till underhåll av allmänna ytor i fastigheterna, och ansvarar för att iordningställa våra fastigheter efter vattenskador och liknande. Rollen ingår i bostadsenheten och innebär ett nära samarbete med våra förvaltare och uthyrare. Du rapporterar till bostadschefen.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter

Rollen som projektledare inre underhåll innebär att hantera hela flödet från besiktning och planering av arbete till beställning och uppföljning. Det innefattar bland annat att:

  • Genomföra av- och inflyttningsbesiktningar i bostäder.
  • Planera och beställa arbeten utifrån genomförda besiktningar och följa upp arbetet när det är utfört.
  • Driva och ansvara för projekt för att återställa våra lägenheter/lokaler efter olika skador.
  • Ansvara för den ekonomiska uppföljningen av dina projekt.

Kvalifikationer och erfarenhet

För att lyckas i rollen ser vi att du har utbildning inom bygg och fastighet på högskolenivå eller från yrkeshögskola, eller motsvarande kunskaper förvärvade genom flera års arbetslivserfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av arbete med besiktning och av att driva och följa upp mindre byggprojekt. Du behöver också ha erfarenhet av ekonomisk uppföljning och av att ha budgetansvar.

För att snabbt komma in i rollen krävs att du har lätt att sätta dig in i och hantera olika datasystem. Om du har erfarenhet från kommunal verksamhet och kunskap om LOU ser vi det som meriterande, men det är inget krav.

B-körkort är en förutsättning för tjänsten.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen tycker du om att variera mellan självständigt arbete och att arbeta i team med kollegor och externa partners. Rollen innebär många kontaktytor och det är viktigt att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

Du ska kunna ansvara för flera projekt samtidigt, och behöver därför vara strukturerad i ditt arbete och ha en förmåga att prioritera. Rollen kräver att du är noggrann, och att du är uthållig med förmåga att driva arbetet framåt.

Låter det intressant? Läs mer och ansök här >>

 

Dela på: