Tunets seniorlägenheter

Typ av lokal Seniorboende
Adress Råckstavägen 26-36, 168 62 Bromma
Område Råcksta
Area 44-88 kvm
Antal lägenheter 106
Hyresnivå 1:or 7 350-7 700, 2:or 9 000-10 000, 3:or 10 850-12 250 SEK

Tunets seniorbostäder genomgick en omfattande renovering som blev klar 2015. I lägenheterna är väggarna målade, badrummen helkaklade och plastgolven är parkettmönstrade. Spisen har glaskeramikhäll och frysen är frostfri. Alla lägenheter har säkerhetsdörrar. För brandsäkerheten finns också sprinkler i alla lägenheter.

Samtliga 3:or i Tunets seniorboende är utrustade med 2 entrédörrar och 2 badrum för att underlätta kvarboende hemma för den som har stort behov av exempelvis hemtjänst/hemsjukvård.

I Tunet finns 106 seniorlägenheter sammanlagt. 

Tillgängligheten är hög för att passa rullatorer och rullstolar, med minimala eller inga trösklar, höj- och sänkbara handfat och toaletter. Tvättstuga finns en trappa ner.

TV, telefoni, internet

För TV, telefoni och internet finns Telia öppen fiber. Com Hem finns också (ej fiber). För telefoni sker endast via bredbandstelefoni.

Utrymme för gemenskap 

I gemensamhetslokalen bedriver Bromma stadsdel ett aktivitetscenter som även är öppen för andra boende i närområdet. Lokal finns att boka för ev. privata tillställningar för de som bor i seniorbostäderna.

Gästlägenhet med dusch går att boka för övernattande besökare. På markplan finns fotvård, frisör och friskvårdscenter.

I närområdet

Tunets seniorbostäder ligger intill ett koloniområde med fina promenadvägar i Råcksta i västra Stockholm. Utanför fastigheten går närtrafikbuss samt vanlig SL-buss till bl.a. Vällingby Centrum. Fastigheten är från 1983. 

Varmt välkommen att kontakta oss via..

Namn: Micasa Fastigheter
Telefonnummer: 08-508 360 01
E-postadress: info@micasa.se

..eller besök vår webbplats på www.micasa.se