Tillval

Micasa Fastigheter erbjuder dig som är hyresgäst i en seniorlägenhet eller i en vanlig hyresrätt att göra tillval till lägenheten.

Med tillval kan du som hyresgäst anpassa hemmet efter egna önskemål, och du kan se dessa tillval i ett samlat dokument: Till dokument där du kan se alla tillval listade.

En förutsättning för installation är att tillvalet fungerar i just din lägenhet. Det försäkrar vi oss om innan vi verkställer en beställning.

Endast för hyresgäster

Endast hyresgäster hos Micasa Fastigheter kan beställa tillval. Med hyresgäst menas den person som är förstahandshyresgäst på hyreskontraktet (ej studentlägenheter). Vid uppsagt hyresavtal kan inga nya beställningar göras.

Beställning – sker efter bedömning

Beställ tillval genom att ringa Micasa Fastigheter på telefon 08-508 360 01 eller via e-post till felanmalan@micasa.se.

För att vara säkra på att önskat tillval är möjligt i aktuell lägenhet gör vi alltid en bedömning innan beställningen sker.

Är lägenheten lämplig för önskat tillval får du en bekräftelse hemskickad. Bekräftelsen ska du returnera underskriven till Micasa Fastigheter. När bekräftelsen nått Micasa gör vi beställningen hos leverantören.

Om tillvalet inte är möjligt i aktuell lägenhet kontaktar vi dig som gjort beställningen.

Priser och betalning

Tillvalen höjer standarden i lägenheten och betalas genom hyrespåslag.

Tillvalet hör till lägenheten

Tillvalet hör till lägenheten och övertas av nästa hyresgäst vid en eventuell flytt.

Ångerrätt

Som hyresgäst har du ångerrätt på 14 dagar från det att Micasa Fastigheter har fått en underskriven bekräftelse i retur från dig. Efter ångerperioden saknas möjlighet att ångra sig.

Skulle arbete, på hyresgästens förfrågan, ha påbörjats i bostaden inom 14 dagar från att Micasa Fastigheter fått bekräftelsen i retur, är det inte möjligt att ångra sig.

Avbeställning sker genom att ringa till Micasa Fastigheter på telefon 08-508 360 01 eller via e-post till felanmalan@micasa.se.

Dela på: