Tranebergs seniorlägenheter

Typ av lokal Seniorboende
Adress Tranebergsvägen 45-51, 167 45 Bromma
Område Traneberg
Area 43-65 kvm
Antal lägenheter 60
Hyresnivå 1:or 5 600-6 800, 2:or 7 650-9 600 SEK

Seniorboendet rymmer 60 lägenheter, ettor om 43–50 kvm och tvåor om 63–65 kvm. Samtliga lägenheter har balkong. På innergården finns en uteplats inramad av träd och buskar.

I fastigheten finns fotvård. Garage med förhyrningsplatser finns via parkeringsbolag. Det går också att parkera längs gatan.

En stor ljus gemensamhetslokal med kök ger möjlighet till gemensamma middagar och aktiviteter för den som vill. Lokalen går även att boka om du som hyresgäst vill ha utrymme för en bjudning.

Aktivitetscenter

Bromma stadsdelsförvaltning ansvarar för aktivitetscentret där det finns möjlighet till sociala aktiviteter, kaffeservering och gemensamma måltider. Aktivitetscentret är öppet både för de boende och för andra äldre i stadsdelen. 

TV, telefoni och internet

För TV, telefoni och internet finns Telia öppen fiber. Com Hem finns också (ej fiber).

I närområdet

Traneberg är ett flerbostadsområde som uppfördes i slutet av 1930-talet. Seniorbostäderna ligger på en höjd ovanför Alviks tunnelbanestation, med milsvid utsikt från många av lägenheterna. Här bor du nära butiker och service i närförort, endast ett par stationer från innerstan. I Alvik finns även tvärbanan.

Varmt välkommen att kontakta oss via..

Namn: Micasa Fastigheter
Telefonnummer: 08-508 361 40
E-postadress: info@micasa.se

..eller besök vår webbplats på www.micasa.se