Se Vårsalongen hemifrån

Samarbetet med Liljevalchs konsthall fortsätter. Genom vårt tillgänglighetsprojekt tar vi konsten hem till våra hyresgäster och andra som inte har möjlighet att ta sig till Djurgården.

Sedan 2014 har Liljevalchs tillsammans med oss på Micasa Fastigheter gjort det möjligt för konstälskare att se ett urval av konstverken på film. Genom en enkel tagning får tittarna en unik guidning av konsthallschef Mårten Castenfors och kan på detta sätt följa med på en konstvisning hemifrån lägenheten. Kort sagt tar vi konsten hem till våra hyresgäster och även till dem som arbetar i våra fastigheter.

"Vi är stolta över det unika samarbetet med Liljevalchs som gör konsten tillgänglig för alla som av olika skäl inte kan ta sig till konsthallen fysiskt. Vi har förstått att det är ett uppskattat inslag för våra hyresgäster och som fastighetsägare är det tillfredställande att kunna bidra med meningsfulla upplevelser i vardagen och bidra till ökad livskvalitet", säger Monica Slama, chef och konstansvarig Micasa Fastigheter.

”Vårsalongen är en av våra mest välbesökta utställningar och bjuder på en härlig mix av uttryck och material. Vi vill givetvis att även de som inte kan ta sig ut hit till Djurgården ska få chansen att ta del av denna konstfest.” säger Mårten Castenfors.


Dela på: