Snöröjning kring våra fastigheter

När snön börjar falla är det viktigt att snöröjningen fungerar bra. Tillsammans med våra entreprenörer står vi redo att röja snö och halkbekämpa kring våra fastigheters entréer och gårdar – så att du på ett så säkert sätt som möjligt ska kunna vistas utomhus.

Micasas entreprenörer ansvarar för att röja snö och halkbekämpa kring våra fastigheters entréer och gårdar. Vid mycket snö på kort tid kan det ta ett tag innan snöskottarna hinner runt till alla områden.

Ring vår kundtjänst på 08-508 360 01 eller skicka e-post till felanmalan@micasa.se om du upptäcker brister i vår egen snöröjning.

Istappar eller risk för takras

Under vintern kan det bli bekymmer med istappar och snö som faller från taken. Om du ser farliga istappar eller överhäng med snö ber vi dig att ringa till Stockholms stads istappstelefon 020-47 82 77 för att anmäla.

Snöröjning av gator och vägar sköts av Stockholms stad

Stockholms stad sköter snöröjning av gator, vägar, trottoarer och parkeringsplatser. Ring Stockholms trafik- och utemiljös felanmälan 08-651 00 00 eller gör en felanmälan via formuläret på webbsidan stockholm.se/felanmalan om du upptäcker brister i stadens snöröjning.

För mer information läs på sidan stockholm.se/sno

 


Dela på: