Stort intresse för Micasa på Seniordagen

Micasa Fastigheter var en av många utställare på Seniordagen i Kungsträdgården den 9 maj som i år hade 25 000 besökare, vilket är publikrekord.

Det blev en lyckad dag med mycket energi både hos besökare och bland oss som jobbade i montern. Väldigt många seniorer kom och besökte oss och det blev trevliga möten och samtal om våra seniorbostäder. Många uppskattade att kunna ställa frågor om hyreslägenheter för seniorer i Stockholm.

- Att medverka på Seniordagen genererar många nya möten med potentiella hyresgäster. Det är tacksamt att få tid att förklara hur man gör för att på sikt kunna få en bostad hos oss, säger Malin Olsson, bostadsförvaltare.

Vädrets makter var med oss och det bidrog till att många tog sig till Kungsträdgården för att umgås och inspireras. Seniordagens arrangörer bjöd på mängder av utställare med ett brett utbud, dansuppvisning, musikunderhållning och olika föreläsningar.

- Seniordagen är ett ypperligt tillfälle att möta nya och befintliga hyresgäster och boende. Många intressanta dialoger och bra tips från de boende hur vi på Micasa kan fortsätta vår utveckling av fastigheterna och bostäderna. Givande och intressant dag, säger Karl Frisell, chef nyproduktion.


Dela på: