Jobba hos oss

Stockholm växer och inte minst ökar antalet äldre i staden. Därmed behöver Micasas fastighetsbestånd växa. Det innebär att vi successivt behöver fler medarbetare som ska vara med på den resan.

Stockholms stad har en plan för hur boende för äldre ska byggas ut. För att möta behovet av bostäder för äldre i en växande storstad skaMicasa under den närmaste 15-årsperioden bygga cirka 20 nya seniorboenden och cirka 20 nya vård- och omsorgsboenden.

Vi ska även göra omfattande upprustningar och uppdateringar av våra befintliga fastigheter.

Micasa Fastigheter har idag engagerade medarbetare med hög kompetens och vi vill bli fler. Du som vill följa med oss på resan för att hjälpa till med att bygga framtidens Stockholm, håll ögonen öppna efter lediga tjänster.

Om Micasa Fastigheter

Micasa Fastigheter är ett allmännyttigt bostadsbolag som äger, bygger och förvaltar Stockholms stads omsorgsfastigheter, seniorbostäder och hyresbostäder till grupper som prioriteras av staden. Ditt jobb kan därför hjälpa till att förenkla situationen för människor som behöver stöd och omsorg i sitt boende.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och givande arbete i ett annorlunda fastighetsbolag där vår värdegrund bygger på engagemang, nyfikenhet, omtanke och kompetens. Hos oss får du möjlighet att växa i din roll och utvecklas i takt med verksamhetens behov.

Dessutom sätter vi stort fokus på välmående och hälsa. Som anställd får du även ta del av olika förmåner.

Se våra lediga tjänster

 

Dela på: