Inflyttningsklart i Hjorthagen

I hjärtat av Hjorthagen som är en del av Nationalstadsparken, ligger våra senaste seniorbostäder och nu är de första inflyttningsklara.

Här växer ett modernt, innovativt och miljöanpassat område fram, med trivsamma och ljusa hyreslägenheter för dig som är 65 + eller äldre.

Området ligger nära naturen och havet och den vackra Hjorthagskyrkan och lägenheterna ligger på gångavstånd till service, butiker och tunnelbanan. Av de 61 nya lägenheterna är 57 på ett rum och kök, de övriga fyra är två rum och kök.

Alla lägenheter har öppen planlösning, stora fönsterytor och välplanerade kök, generösa badrum med tvättmaskin och torktumlare. Varje lägenhet har balkong med trätrall på golvet och alla lägenheter har källarförråd.

En gästlägenhet finns att hyra och cykelrum och rum för rullator/rullstol finns i källarplan, där även källsorteringsrum finns.

I bottenplanet finns ett aktivitetscenter som drivs av Östermalms stadsdelsförvaltning. Mer information om lägenheterna.

För att söka bostad hos oss behöver du ha varit bosatt i Stockholm stad sedan minst två år, här finns information om hur du söker bostad. Intresseanmälan till våra lägenheter gör du på  Startsida - Bostadsförmedlingen i Stockholm AB

Fotograf: Lydén Photography


Dela på: