Stort intresse för Micasa på Seniordagen

Micasa Fastigheter medverkade återigen som utställare på Seniordagen i Kungsträdgården den 10 maj.

Det blev en lyckad dag med mycket energi både hos besökare och bland oss som jobbade i montern.
- För oss är det viktigt att få berätta om de seniorbostäder som vi erbjuder och hur man söker en bostad hos oss. Seniordagen ger oss möjlighet att möta våra hyresgäster men även potentiella hyresgäster, säger Emelie Karlsson, bostadsförvaltare.

Emelie och Malin, bostadsförvaltare och Ekrem, projektledare Inre underhåll, berättar om våra nyrenoverade seniorbostäder 65+.

Nyfikenhet och glädje låg i luften när 17 000 seniorer kom till Seniordagen i Kungsträdgården för att upptäcka nya resmål, få information om hjälpmedel och flanera runt med vänner bland utställarnas montrar. Väldigt många seniorer hittade även till Micasa Fastigheters monter där vi erbjöd information om våra nyproducerade och renoverade lägenheter för stockholmare 65+ och om vårt uppdrag i Stockholms stad. Många uppskattade att kunna ställa frågor om hyreslägenheter för seniorer i Stockholm.

Malin och Lena, bostadsförvaltare, informerar om hur man söker seniorbostäder hos Micasa Fastigheter.

- Det är mycket positivt att så många är intresserade och nyfikna på vilka vi är och vill veta mer om våra seniorbostäder, säger Bert Mellberg, projektledare Inre underhåll.

- Att medverka på Seniordagen genererar många nya möten med potentiella hyresgäster. Det är tacksamt att få tid att förklara hur man gör för att på sikt kunna få en bostad hos oss, säger Malin Olsson, bostadsförvaltare. Många vet till exempel inte att Micasas lägenheter förmedlas via bostadsförmedlingen i Stockholm.

Vår VD Maria Mannerholm var på plats en stund för att svara på frågor.

Vädret var bättre än väntat och det bidrog till att många tog sig till Kungsträdgården för att umgås och inspireras. Seniordagens arrangörer bjöd på mängder av utställare med ett brett utbud, dansuppvisning, musikunderhållning och olika föreläsningar.
Många stannade till vid vår monter för att prata, ta en chokladbit och kika i våra broschyrer.

- Många seniorer är måna om att planera för ett framtida boende, och det här är ett värdefullt tillfälle för oss att informera om vårt lägenhetsbestånd och att det finns möjlighet att få en seniorbostad på sikt. säger Lena Cronstedt, bostadsförvaltare.

Läs mer : kommande seniorbostäder

Foto: Lena Videgren


Dela på: