Nu lanseras Mina sidor

Micasa Fastigheter jobbar fortlöpande för att utveckla och förbättra servicen för dig som hyresgäst. Därför lanseras en ny tjänst: Mina sidor. Här kan du se dina avier, följa felanmälningar och annat som hör till lägenheten.

– Vi hoppas att de som bor i våra fastigheter vill använda den nya tjänsten. Men för oss är det viktigt att hyresgästerna kan kontakta oss på det sätt som de önskar. Därför kommer det även fortsättningsvis gå att ringa och skriva till oss, och göra felanmälningar via vår webbplats, säger Cari Busin som är chef för Hyresgästservice inom Micasa.

Funktioner på Mina sidor

I nuläget finns det tre funktioner på Mina sidor. Här kan du uppdatera dina kontaktuppgifter. Och du kan följa dina inrapporterade ärenden som du har felanmält. Men det är även möjligt att följa ärenden i allmänna utrymmen som hissar, entréer och tvättstugor. Dessutom kan du se och ladda ned kopior av dina hyresavier.

Inloggning på Mina sidor

Den nya tjänsten finns på vår webbplats. Alla hyresgäster som bor i våra seniorlägenheter kan använda tjänsten. Du som har en registrerad e-postadress hos oss kan logga in direkt på Mina sidor. Du som saknar en registrerad e-postadress eller som inte använder en e-postadress behöver kontakta kundtjänst.

– Det är viktigt för oss att kunna erbjuda denna tjänst även till hyresgäster som inte använder en e-postadress, säger Cari Busin.

Fortsatt utveckling av tjänsten

Tjänsten ska fortsätta att utvecklas och erbjudas till än fler hyresgäster. Vi hyr även ut fastigheter till stadsdelsförvaltningar och andra bolag för vård- och omsorgsboenden, gruppboenden och andra verksamheter för personer med särskilda behov. Dessa verksamheter ska snart också erbjudas möjlighet att använda tjänsten.

– Ökad digitalisering och tillgänglighet är något som vi sätter stort fokus på inom Micasa. Därför fortsätter vi att utveckla tjänsten Mina sidor. Fler funktioner planeras framöver, säger Ola Wadman som är projektledare för Mina sidor inom Micasa.

Frågor om Mina sidor?

Till FAQ om Mina sidor


Dela på: